Check vanaf 7 oktober de nieuwe Popping class!!

PHIL-KALTER-POPPING-LASTESAPhil Kalter gaat vanaf 7 oktober beginnen bij La SteSa met het geven van Popping lessen. Phil is 26 jaar en woont in Hengelo. Hij heeft al meerdere grote prestaties op zijn naam staan en is o.a. bekend van de wereldberoemde crew EXG (Extraordinary Gentlemen) waar hij al vele prijzen mee heeft behaald. Genoeg redenen om popping class te komen volgen bij deze getalenteerde popper die zijn stijl heeft uitgebreid door zich over de hele wereld te verdiepen hierin.

Popping is een dansstijl die is ontstaan in de jaren ‘70.

Popping is gebaseerd op de techniek van het snel spannen en ontspannen van de spieren, zodat er een bepaalde beweging  door het lichaam van de danser gaat, welke ook wel een pop of een hit wordt genoemd. Bij popping gebruik je ook vaak een vloeiende beweging, dit wordt een wave genoemd. Waving is ook weer een aparte stijl. Dit wordt gedaan op het ritme van de muziek, in combinatie met verschillende bewegingen en poses, waarbij de danser zich meestal voort beweegt als bijvoorbeeld een robot.

De stijl wordt aangeboden vanaf 12 jaar, maar is verder toegankelijk voor elke leeftijd!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *