NIEUWE AUDITIES VOOR DANCE CREWS !! (LEEFTIJDEN 6-10 / 16+ / 18+)

Beste dansers, maandag 22 september is het weer zo ver! La SteSa organiseert audities voor nieuwe dance crews!! We gaan een dance crew opzetten voor de leeftijd 6-10 en we zijn ook op zoek naar nieuw talent voor een 16+ en 18+ crew!

Ben jij ervan overtuigd dat je goed danst en heb je discipline? Kom dan 22 september met deze audities meedoen!
Als je in een dance crew komt, dans je niet alleen in de les maar ook op wedstrijden, optredens en evenementen. Wij weten als geen ander dat het te gek is om op te treden of met een wedstrijd mee te doen, omdat wij zelf in Flowmotion zitten! Wij willen daarom graag onze creativiteit en passie met jullie delen door crews op te richten en te trainen, zodat ook jullie de kans krijgen om de wereld te laten zien wat jullie in huis hebben!

Voel jij hier wat voor?! Kom dan 22 september meedoen met de audities. Je leert tijdens deze auditie een choreografie aan, net zoals in een gewone dansles. Verder is er ook ruimte om zelf iets te laten zien (neem hiervoor zelf muziek mee op cd/usb/iphone/ipod).

Tijden:

crew 6-10: 18.00 – 19.15

crew 16+ en 18+ : 19.30 – 21.00

Adres:

De Windmolen 24b   (ingang links aan de zijkant)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *