26 & 28 mei Screenings voor onze entertainmentcrew!

Lijkt het jou tof om in discotheken, op festivals of andere evenementen te entertainen en ben jij 18jaar of ouder? Dan is dit je kans! Geef je op voor een van de screenings om onze entertainmentcrew te versterken op dinsdagavond 26 mei of donderdagavond 28 mei.

Data: 26 mei / 28 mei

Tijden: 20:00 tot 21:30.

Adres: Windmolen 24b / 7609NN Almelo

De bedoeling van deze avonden is om ons te laten zien, eventueel vertellen en overtuigen van wat jij allemaal kan. Hierbij denken wij voornamelijk aan gogo-dansers, promoters, candygirls, host/hostess, groepsacts, enz. Heb jij een ander uniek talent en denk jij daarmee onze entertainmentcrew te kunnen aanvullen? geef je dan ook op!

– Als je alleen als model/host/hostess/candygirl wil worden toegevoegd aan de crew dan kan dit ook, maar kom dan wel op een van deze avonden langs om jezelf te laten zien en vertellen wat je graag zou willen doen. Trek hierbij een leuke outfit aan en zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet

– Als je ons een stukje freestyle/gogo wil laten zien, zorg er dan voor dat dit minimaal 1min duurt en maximaal 5min. Mocht je nog iets nodig hebben, laat dit ons dan a.u.b. Op tijd weten. Zorg zelf voor een leuke outfit en dat je er verzorgd uitziet.

Als we jou geschikt vinden en graag aan onze crew willen toevoegen, dan volgt kort daarop een fotoshoot voor onze nieuwe entertainmentwebsite. We hopen je graag te zien op een van deze avonden!

Opgeven kan via: info@lastesa.nl hierbij graag gelijk vermelden wat je kan toevoegen als entertainer aan onze crew.

Met vriendelijke groet,

La SteSa Entertainment