AUDITIES VOOR ALLE DANCECREWS OP MAANDAG 31AUG 2020!

Op maandag 31 augustus zullen er bij La SteSa weer nieuwe audities plaatsvinden voor alle dancecrews! De tijden en leeftijdsgroepen zullen die dag als volgt zijn:

18:00 – 19:00 6 tot 15 jaar

19:00 – 20:00 16 tot 30 jaar

Je kunt auditie doen voor de volgende crews:

  • La Chaotics
  • La Charro’z
  • La Banditaz
  • La Funk
  • La Rebellaz
  • La SteSa Cheerleaders

Voor de parentscrew La Mamacitaz is geen auditie nodig en kan je de gehele maand augustus een gratis proefles mee komen doen op de maandagen van 20.00-21:00 om je hierbij aan te sluiten (zowel moeders als vaders en 30+’ers).

Je hoeft je niet aan te melden van tevoren, maar zorg er wel voor dat je op tijd bent. Tijdens de auditie krijg je een nieuwe dans aangeleerd. Dit zal enorm veel lijken op een gewone dansles, zoals je deze van ons bent gewend. Stephanie en Sanne kijken vervolgens in welke bovenstaande crew jij het beste past als je doorgaat. Wees niet bang om mee te doen, ook als je nog niet staat ingeschreven bij ons, maar probeer het vooral gewoon als jij gemotiveerd bent, het jou leuk lijkt om aan wedstrijden mee te doen en om misschien zelfs wel naar een NK, EK of WK te gaan en hier en daar op te treden!! We zien jullie allemaal graag op maandag 31 augustus!