Dansdocenten

Stephanie Reinerink

Stephanie Reinerink, (Eigenaar La SteSa)

Geboren in Almelo, is 25 jaar. Toen zij 4 jaar oud was begon zij al met dansen Zij heeft les gehad in veel verschillende stijlen, zoals hiphop,popping, locking ,house, waacking en vogue. Stephanie is afgestudeerd op het MBO niveau 4 als sociaal cultureel werker met de hoofdvakken Dans & Drama. Deze opleiding past goed bij het werk dat zij doet.

Stephanie heeft al een meerdere prestaties op haar naam staan:

– Ze danst in de dancecrew: Flowmotion

– Gewerkt bij Dwars Producties, waar zij een choreografie heeft gemaakt voor een clip in het programma nachtbrakers van RTV OOST.

– Danste mee in de theatershow van Willem Alkema en Arie Koomen (De Lama’s BNN).

– Heeft veel gedanst in de evenementenwereld op verschillende grote feesten, zoals LIPGLOSS (zwolle), Funkyfresh (Almelo), Boulevard Outdoor (Almelo), Splashfest (Enschede) en Go 90’s Party (Enschede/Leeuwarden) met dj’s en artiesten als Lady Bee, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Sidney Samson, Showtek, Mental Theo, Party Animals, The Flexican, Strijder Systeem, enz.

– heeft een aantal opdrachten voor BNN, 101 TV en Humor TV gedaan, in videoclips gedanst van het tv- programma: Gloria Neemt Het Letterlijk.

– Met Flowmotion veel prijzen behaald op wedstrijden als United Dance Organisation (5de op het Wereldkampioenschap), Shell we dance, movemasterz, soneo enz.

– Geeft veel dansworkshops op basisscholen, voortgezet onderwijs en MBO/HBO scholen.

 

 

Sanne Lohuis

Sanne Lohuis, (Eigenaar La SteSa)

Sanne is 26 jaar en woont in Almelo. Sanne is afgestudeerd aan de Pabo op Hogeschool Saxion te Deventer. Zij is heel jong begonnen met dansen en heeft in veel stijlen les gehad, zoals hiphop, vogue, locking, waacking en house.

Sanne heeft al meerdere prestaties op haar naam staan:

– Ze danst in de dancecrew: Flowmotion

– Zij heeft in de evenementenwereld veel gedanst op verschillende grote feesten, zoals LIPGLOSS (zwolle), funkyfresh (Almelo), Boulevard Outdoor (Almelo), Splashfest (enschede) en Go 90’s party (enschede/leeuwarden) met dj’s als Lady Bee, Vato Gonzalez, Gregor Salto, Sidney Samson, Showtek, Mental Theo, Party Animals, the Flexican, Strijder Systeem, enz.

– Zij heeft een aantal opdrachten voor BNN, 101 TV en Humor TV gedaan. Hier heeft zij in videoclips gedanst van het tv- programma: Gloria Neemt Het Letterlijk.

– Heeft een choreografie gemaakt voor de musical Newsies van CSG het Noordik.

– Met Flowmotion veel prijzen behaald op wedstrijden als United Dance Organisation (5de op het Wereldkampioenschap), Shell we dance, movemasterz enz.

– Geeft veel dansworkshops op basisscholen, voortgezet onderwijs en MBO/HBO scholen.

 

 Charony Brouwer

 

Charony Brouwer, (Crew coach kids)

Charony Brouwer, woont in Almelo en is 19 jaar. Ze is iemand die van uitdagingen houdt, met haar bjina afgeronde mbo sportopleiding geeft ze dan ook met veel plezier les.

Haar hobby’s zijn dansen en acteren. Ze danst al vanaf haar 11e en doet al vanaf haar 10e aan theater. Charony begon danslessen te volgen en vanaf toen merkte ze dat ze meteen een klik had met dansen.

Ze heeft al meerdere dingen bereikt en gedaan in de danswereld:
- Na een aantal jaren les te hebben gehad, is ze gestart met de crew Go With Style. Ze trainden hard in hun eigen kamers en zelfs buiten, want er was toen geen speciale dansruimte waar ze gebruik van konden maken. Ze werden 1ste van Overrijsel met de wedstrijd: Kunstbende.

– Na deze wedstrijd heeft Charony zelf nog erg veel ervaring opgedaan in de danswereld door veel optredens te doen en workshops te volgen.

– Ze danst in de dancecrew: Flowmotion

– Heeft opgetreden in Merlijn te Hengelo en Ibiza te Almelo als Gogo-danseres

- Zij volgt nu de opleiding Cios (sport en bewegen) in Enschede waar ze haar passie voor lesgeven heeft ontdenkt!

 

 

 

Naomi Wind

Naomi Wind, (Dancehall docent)

Naomi is 23 jaar en danst al haar hele leven. Zij heeft zich gespecialiseerd in Dancehall, deze stijl is voor Naomi het meest natuurlijk om te dansen. Met een neef die Dancehall DJ is vanuit Duitsland tot in Jamaica ligt haar hart ook echt bij de Dancehall cultuur. Naomi danst ook in de crew Flowmotion en heeft samen met Stephanie in meerdere crews gezeten.

Naomi heeft al meerdere prestaties op haar naam staan:

– gogo danseres bij 90’s party met o.a. menthal theo, sunclub, def rhymez enz.

– Ze danst in de dancecrew: Flowmotion

– solo UDO voorronde 1ste plek behaald.

– duo met team Naomi aantal prijzen behaald bij UDO en Soneo

 

 

©2014 La SteSa Entertainment. All Rights Reserved.
KvK: 58326863