Dansdocenten

Stephanie Reinerink

(Eigenaar La SteSa)

Geboren in Almelo, is 29 jaar. Toen zij 4 jaar oud was, begon zij al met dansen.

Zij heeft les gehad in veel verschillende stijlen, zoals hiphop, popping, locking, house, waacking en vogue.

Stephanie is afgestudeerd op het MBO niveau 4 als sociaal cultureel werker met de hoofdvakken Dans & Drama.

Stephanie heeft al een meerdere prestaties op haar naam staan:

– Gewerkt bij Dwars Producties, waar zij een choreografie heeft gemaakt voor een clip in het programma nachtbrakers van RTV OOST.

– Danste mee in de theatershow van Willem Alkema en Arie Koomen (De Lama’s BNN).

– Heeft veel gedanst in de evenementenwereld op verschillende grote feesten, zoals LIPGLOSS (zwolle), Funkyfresh (Almelo), Boulevard Outdoor (Almelo), Splashfest (Enschede) en Go 90’s Party (Enschede/Leeuwarden) met dj’s en artiesten als Lady Bee, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Sidney Samson, Showtek, Mental Theo, Party Animals, The Flexican, Strijder Systeem, enz.

Heeft  ook als danseres gewerkt op Starbeach in Chersonissos, Kreta, Griekenland met o.a. Kill the Buzz, Alvaro, Lucas&Steve, bassjackers, DJChucky enz.

– Heeft een aantal opdrachten voor BNN, 101 TV en Humor TV gedaan, in videoclips gedanst van het tv- programma: Gloria Neemt Het Letterlijk.

– Met haar Crew Flowmotion veel prijzen behaald op wedstrijden als United Dance Organisation (5de op het Wereldkampioenschap), Shell we dance, movemasterz, soneo enz.

– Heeft de choreografieën gemaakt voor de musical Ariël van CSG het Noordik.

– Geeft veel dansworkshops op basisscholen, voortgezet onderwijs en MBO/HBO scholen.

Sanne Lohuis

(Eigenaar La SteSa)

Sanne is 30 jaar en woont in Almelo.

Sanne is afgestudeerd aan de Pabo op Hogeschool Saxion te Deventer en heeft ook haar diploma gehaald Op Hogeschool Saxion te Enschede van de tweedegraadslerarenopleiding Nederlands.

Sanne is naast dansdocent daarom ook bekend als Mevrouw Lohuis op het CSG Noordik aan de Noordikslaan.

Zij is heel jong begonnen met dansen en heeft in veel stijlen les gehad, zoals hiphop, vogue, locking, waacking en house.

Sanne heeft al meerdere prestaties op haar naam staan:

– Zij heeft in de evenementenwereld veel gedanst op verschillende grote feesten, zoals LIPGLOSS (zwolle), Funkyfresh (Almelo), Boulevard Outdoor (Almelo), Splashfest (enschede) en Go 90’s party (Enschede/Leeuwarden) met dj’s als Lady Bee, Vato Gonzalez, Gregor Salto, Sidney Samson, Showtek, Mental Theo, Party Animals, the Flexican, Strijder Systeem, enz.

– Zij heeft een aantal opdrachten voor BNN, 101 TV en Humor TV gedaan. Hier heeft zij in videoclips gedanst van het tv- programma: Gloria Neemt Het Letterlijk.

– Ze heeft de choreografieën  gemaakt voor de musical Newsies & Ariël van CSG het Noordik.

– Ze heeft met haar crew Flowmotion veel prijzen behaald op wedstrijden als United Dance Organisation (5de op het Wereldkampioenschap), Kunstbende, Soneo, Shell we dance, movemasterz enz.

– Ze geeft veel dansworkshops op basisscholen, het voortgezet onderwijs en MBO/HBO scholen.

Naomi Wind

(Dancehall docent)

Naomi is 27 jaar en danst al haar hele leven. Zij heeft zich gespecialiseerd in Dancehall, deze stijl is voor Naomi het meest natuurlijk om te dansen. Met een neef die Dancehall DJ is vanuit Duitsland tot in Jamaica ligt haar hart ook echt bij de Dancehallcultuur. Naomi danst ook in de crew Flowmotion en heeft samen met Stephanie in meerdere crews gezeten.

Naomi heeft al meerdere prestaties op haar naam staan:

– gogo danseres bij 90’s party met o.a. menthal theo, sunclub, def rhymez enz.

– Ze danst in de dancecrew: Flowmotion

– solo UDO voorronde 1ste plek behaald.

– duo met team Naomi aantal prijzen behaald bij UDO en Soneo.

Lisa Markerink

(Coach La Chaotics)

©2014 La SteSa Entertainment. All Rights Reserved.
KvK: 58326863